Aanbieding proef zangles

TIJDELIJKE AANBIEDING WEGENS SUCCES VERLENGD

Tijdelijke aanbieding ter kennismaking van 3 zanglessen van 30 minuten, nu met 20% korting, voor de prijs van € 48,-. De aanbieding geldt tot en met oktober 2016.

Tijdens de proefles gaan we samen kijken naar wat je al kan en wat je wilt bereiken. Dit doen we door eerst verschillende zangoefeningen te doen. Daarna kunnen we iets zingen wat jij hebt uitgezocht. Als laatste bespreken we in het kort wat het beste traject zal zijn voor jou.

Als jij enthousiast bent geworden kijken we samen wanneer en hoe vaak je wilt langskomen voor zangles. Meest gebruikelijk is om de week of elke week aan je zangtechniek te werken. Maar dit is aan te passen aan jouw wensen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact op: telefoon: 06 36 10 70 27
email: reinawaagenaar@hotmail.com

Zangtechnieken

Tijdens mijn zangles werk ik met verscheidene zangmethodieken. Zo ben ik onder andere ervaren in de methodiek Pahn (nasaleermethode), EVT (Estill Voice Training) en methode Lichtenberg. Samen kijken wij welke methode het beste bij jou past.

Waar & Wanneer

De zangles en workshops worden gegeven op maandag, woensdag en donderdag in mijn zangstudio in Tilburg. Een afspraak voor een les wordt altijd in overleg gemaakt op een voor jou geschikt moment. Leslocaties: Carré 32, Atelier 97b, Tilburg.
Hillegomlaan 38, Tilburg